Ünnepelt a Music Fm

Az autók dudaszójától volt hangos szerte az ország a Music Fm születésnapján. A Délutáni RoadShow száguldó riportere élő adásban szólította fel a kocsiban ülő hallgatókat a dudálásra. Ráadásul csúcsforgalomban.

A minap lett 6 éves a 89,5 Music Fm, ami töretlenül a fiatal felnőttek kedvenc rádiója – ennek most konkrétan hangot is adtak a követői. A szülinapos csatorna egész nap értékes nyereményekkel lepte meg hallgatóit. De a nap fénypontja kétségkívül az volt, amikor FittiKém, a Délutáni Road Show-ban minden autóst, aki a Music Fm-et hallgatja megkért, hogy egy hangos dudaszóval kívánjon még sok boldog születésnapot a rádiónak. És pontosan mint hat évvel ezelőtt, ezúttal is zengett a vételkörzet a délutáni csúcsforgalomban.

Az ünnep alkalmából egyébként rengeteg hallgató gratulált és mondta el véleményét a 89,5 Music Fm-ről. “Hallgatóközpontú, energikus, őszinte, érdekes, sorjáztak a jelzők, de rengeteg hallgató kifejtette azt is, hogy a 89,5 Music Fm az egyetlen adó, amellyel naponta személyesen találkozni lehet és valóban kíváncsi a hallgatóira, akiknek rendszeresen segítséget is nyújt” – mesélte Kiss Anikó, a rádió vezérigazgatója, akitől megtudtuk azt is, hogy a 89,5 Music Fm életében változás is történik. “Mostantól vasárnap délelőttönként 9 és 12 óra között visszatér az éveken át megszokott, zeneközpontú műsorstuktúra” – hozzátéve, hogy a Music Fm teljes stábja sok sikert kíván a Friderikusz Vasárnap című műsor esetleges folytatáshoz, mivel van létjogosultsága egy olyan adón, amelyhez műsorstruktúrájában, arculatában és hangzásában illeszkedni tud.

  • Megosztom