Ünnepelt a dm

Karácsonykor hirdetett közös nyereményjátékot a dm és a FIAT, a nyertes februárban gördülhetett haza vadonatúj FIAT 500L típusú autójával. A játékra közel négyezer-ötszázan regisztráltak, a szerencse Keményné Nagy Erikának kedvezett, aki Zala megyéből játszott.

A dm karácsonykor nem csak különleges dm márkás ajándékcsomagokat és parfümöket kínált a vásárlóknak, hanem egy különleges játék lehetőségét is ezekhez a termékekhez kapcsolódóan: aki ajándékcsomaggal vagy illatszerrel lepte meg szeretteit, egy nyereményjátékon vehetett részt, s eséllyel indult egy FIAT 500L autóért.

A karácsonyi nyereményjátékra 4435 vásárló regisztrált, a legtöbben Budapestről próbáltak szerencsét, 2541-en, a képzeletbeli dobogó második fokán Pest megye áll 962 jelentkezővel, majd Baranya megye vásárlói folytatják a sort 648 regisztrálóval. A szerencse végül egy Zala megyei játékosnak kedvezett, innen összesen 453 regisztráció érkezett, Keményné Nagy Erika nagy örömmel fogadta, hogy az övé lehet az autó. Erika rendszeres vásárlója a zalaegerszegi Zala Park dm üzletének, karácsony előtt egy parfümöt keresett, s végül még ajándékcsomagot is vásárolt. Nagy öröm volt az autó megnyerése, hiszen még sohasem kedvezett neki a szerencse nagyobb értékű nyereménnyel. Erika elmondta, az autóval már elkezdtek összeismerkedni, becenevet is kap, hiszen családtagként kezelik majd.

A FIAT kulcsait Péter Gábor, a Fiat termék és marketing menedzsere adta át Budaörsön, a dm részéről Csuka Krisztina klasszikus és online marketing csoportvezető gratulált a nyertesnek.

Az 500L, a Fiat 500-as modellcsalád tagja, egy igazi „family car”, ami kiváló megoldás azon családosoknak, akik nagyra értékelik a praktikusságot, a kompakt méreteket és egyben a divatos formai megoldásokat.

  • Megosztom