Ünnepel a Vodafone

Ma egyéves a Vodafone Red Mozi. Az Oscar-díjas Saul fia című film a szülinapos szolgáltatás történetének eddigi legsikeresebb filmje.

 

A Red Mozi szolgáltatás a tesztidőszak után hivatalosan 2015. június elsején indult el és az elmúlt 12 hónapban a nézők mintegy 1500 terabyte (WiFi és 3G/4G mobil) adatforgalommal néztek filmeket, sorozatokat.

 

A Saul fia április elseje óta érhető el a Red Moziban és az eddigi adatok szerint a Red Mozi felhasználók közel fele látta már a Red Mozi történetében legnézettebb filmet. Az online premier hetében Nemes Jeles László filmje a Vodafone Red Mozi-beli nézettsége alapján a magyar mozis nézettségi lista Top 10-ben is benne lett volna.

 

 

RED MOZI TOP 10

Az indulás óta

 

1. Saul fia

2. A Wall Street farkasa

3. Felcsípve

4. Csingiling: A szárnyak titka

5. Herkules

6. Rontó Ralph

7. Toy Story 3

8. Az oroszlánkirály 3 – Hakuna Matata

9. Neveletlen hercegnő 2: Eljegyzés a kastélyban

10. A Robinson család titka

 

A Red Mozi szolgáltatás a Vodafone Red Medium EU és a Red Extra EU ügyfelek előfizetési csomagjának része, a többi Red szolgáltatás-csomaggal rendelkező ügyfél, valamint a MobilNet, illetve HomeNet előfizető számára egy hónapos díjmentes próbalehetőséget biztosít a Vodafone. A próbahónapban a szolgáltatás díját a Vodafone állja, és a Red Mozi mellé a Red Basic csomaggal rendelkező ügyfelek még az adatkeretükön túl 1GB adatot is felhasználhatnak, ami mintegy átlagosan 60 perc filmnézésre elegendő.

 

A Red Mozi több ezer filmből és sorozatból álló kínálata hetente legalább egy Red Premier filmmel gazdagodik – a DVD megjelenéssel szinte egy időben. Az elkövetkezendő hetekben olyan népszerű filmek lesznek megtekinthetőek Red Premierként, mint a Nagyfater elszabadul, Robert De Niro főszereplésével, az ausztrál animációs film, Blinky Bill: A film vagy éppen az egész estés francia 3D-s számítógépes animációs film, a Münó, a holdbéli manó.

 

A premier filmek egy hétig külön díj nélkül nézhetőek meg, ezért érdemes beállítani az alkalmazáson belül a Red Premier értesítőt, hogy senki ne maradjon le az újdonságokról.

 

A Red Mozit akár öt különböző eszközzel is lehet használni, ezek közül kettőn akár párhuzamosan is mehet bármely tartalom lejátszása, vagyis akár nem kizárt, hogy a család tagjai egy időben két filmet, vagy sorozat epizódot is nézzenek.

 

A családi szórakozás biztonsága érdekében természetesen a szülők korlátozhatják, hogy a gyermekeik a kínálatból mit nézhetnek meg. A jelszóval védett gyermekzár az előfizetéshez tartozó okostelefonon állítható be és néhány kattintással biztosítja, hogy a gyermekek csak az életkoruknak megfelelő filmeket nézhessék meg.

 

A Vodafone Red Mozi mobil alkalmazás Android és iOS eszközökre tölthető le, és a piacon egyedülálló módon számítógéppel is elérhető.

  • Megosztom