UNIX-kampányban a Mediator

A Mediator reklámügynökség és az UNIX Autó Kft. egy nemrég indult közös kampány során kezdett el együtt dolgozni a Waze navigációs alkalmazás bevonásával. A szeptember elejétől októberig tartó projekt számos promóciós célt helyezett előtérbe, illetve jól mérhető eredményeket hozott az elmúlt egy hónapban.

A Waze – a magyar autósok kedvenc közösségi platformja – remek lehetőséget kínált, hogy branded PIN-ekkel és márkázott keresési találatokkal üzenjen a felhasználóknak. A Mediator feladata az volt, hogy a PIN-ekkel ellátott üzletekbe olyan forgalomterelést dolgozzon ki, ami rendkívül hatékonyan működik.

A Mediator és a UNIX első lépésként természetesen meghatározta a célokat és az elvárt eredményeket, így rajzolódott ki a két fél számára a pontos feladat: a felhasználók releváns és hatékony forgalomterelése, valamint a brand építése mellett több tízezres megjelenés generálása.

Az együttműködés első lépéseként egy energiaitalos promóciót szervezett az ügynökség az ügyfél felkérésére, a következő aktivitásban a Waze kampány az UNIX Autó országos nyereményjátékát támogatja, ahol a főnyeremény egy Ford Mustang sportkocsi.

A UNIX – támogató partnerként – végig nyitott volt az új, innovatív megoldásokra, így az első visszajelzések alapján a közös munka sikeres folytatására lehet számítani.

  • Megosztom