Unicum Nap a ClassFM-en

December 12-én csütörtökön a Class FM teljes egészében az Unicumról szól. A rádió és az Unicum egy olyan különleges műsorral készül, amelyik 220 év történelméről nyújt átfogó képet egyedi történetekkel, a Zwack család hatodik generációjának személyes részvételével.

 

Ez alkalomból Rákóczi Feri beköltözik a Soroksári útra, ahol Zwack Izabella és Zwack Sándor személyesen vezeti körbe a gyárban és a múzeumban, érdekes bejelentkezések által közösen mutatják be a hallgatóknak a misztikus pincét, mesélik el a Zwack család történetét, megelevenítik a múzeumban látható Zwack relikviák mögött rejlő sztorikat. Sőt, Unicum Mentorprogram is lesz, Zwack Sándor teszteli Rákóczi Ferit. Egy vakteszt során ugyanis kiderül, a túra alatt a műsorvezető mennyire figyelt, felismeri-e az érleletlen Unicumot, tud-e helyesen illatolni…

 

„Az Unicum sokakat érdeklő receptje ezúttal is titok marad, de az Unicum gyártásának legfontosabb állomásait elmondom, és azt is, hogy honnan származik az Unicum Szíve. Egy olyan különleges túrára hívjuk Önöket, amely által megismerhetik családom, és ezáltal az Unicum regényes történelmét. Tartsanak velünk december 12-én.” – összegezte Zwack Sándor a csütörtöki műsort.

 

A bejelentkezések közben többször lesz játék is.

  • Megosztom