Újrahasznosított szíjjal érkezett a legújabb okoskarkötő

Magyarországra is megérkezett az új HONOR Band 5 Sport okoskarkötő újrahasznosított anyagból készült szíjjal. Az eszköz csuklón és lábfejen is hordható, így számos sportágat támogat részletes és pontos adatokkal.

Az eszköz szíja műanyagpalackok és műanyagdarabok újrahasznosításával készült modern eljárással és textilfeldolgozással. Ez a megoldás olyan alapanyagot biztosít, ami szem előtt tartja a termék minőségét és funkcionalitását, miközben energia-megtakarítással és kisebb szén-dioxid-kibocsátással jár. A Honor Band 5 Sport a szíjból kiemelve cipőn is viselhető, így minden sporttevékenységnél kényelmes használatot biztosít, amihez mindössze 13 grammos súlya is hozzájárul.

Érzékelője hat tengely mentén méri az adatokat, mindezt futás közben akár 97%-os pontossággal . Az eszköz rögzíti a lépés hosszát, a dőlés mértékét, a lábhajlítás szögét, a lépésfrekvenciát, a talajfogást, a talajérintés idejét és a lépésszámot. A csapatsportok, például kosárlabda vagy tenisz, során pedig tíz mozgással kapcsolatos mutatót figyel – beleértve az ugrás magasságát és a lépésszámot – melyek az Egészség alkalmazás segítségével könnyen össze is hasonlíthatóak a csapattárs értékeivel.

A sporttevékenységek mérése mellett telefonnal összekapcsolva megnézhetjük rajta az üzeneteket, beállíthatunk emlékeztetőt, ébresztőt. A szürke és rózsaszín színekben elérhető Honor Band 5 Sport négy különböző színű rostfonatból készül a sportos megjelenésért. 50 méterig vízálló, és akár 14 napos üzemidőt biztosít.

A Honor Band 5 Sport Magyarországon május 20-tól vásárolható meg az Extreme Digital és az eMAG kínálatában javasolt bruttó 7 990 Ft-os áron.

  • Megosztom