Újra rádiózni fog Bochkor Gábor?

A Blikk szerint várhatóan a Music FM-nél folytatja pályafutását a reggeli rádiózás egykori sztárja, aki két évvel ezelőtt kényszerült kényszerpihenőre.

A Blikk olvasója vette észre, hogy a Music FM irodájában járt Bockor Gábor. Miután a kereskedelmi rádió reggeli műsorában üresedés van, valószínűleg Bochkor ül majd Istenes Bence helyére, aki az X-Faktor forgatásai miatt nem tudta tovább vállalni a hajnali keléseket, így visszamondta a munkát az Önindítóban, ahol István Dániellel és Pordán Petrával dolgozott együtt.

– Való igaz, hogy megkeresett Kiss Anikó, a rádió vezér- és programigazgatója, és felajánlotta, hogy töltsem be a megüresedett helyet. Egyelőre nem adtam választ, kaptam egy kis gondolkodási időt – mondta Bochkor Gábor a Blikknek.

Kiss Anikó pedig azt mondta, már jó ideje szeretné, ha Bochkor Gábor az ő csapatukat erősítené, és bízik abban, hogy a műsorvezető elfogadja az állásajánlatot.

– Örülnénk, ha egy olyan rádiós lehetne a csapatunk tagja, akinek a nevéhez fűződik a reggeli rádiózás, hiszen Bochkor Gábor maga teremtette meg ezt a műfajt – méltatta Kiss Anikó a Bumeráng egykori műsorvezetőjét.

Egyébként Bochkor Gábor felesége a Facebookon már elújságolta, hogy párja újra dolgozni fog.

Bockor Gábor a NeoFM két évvel ezelőtti megszűnésekor veszítette el rádiós műsorvezetői állását.

  • Megosztom