Újra rádiózik Geszti Péter

A Sláger FM-en tér vissza rádiós műsorvezetőként Geszti Péter, GPS című műsora vasárnap délelőttönként jelentkezik majd.

 

A 103.9 Sláger FM közlése szerint a GPS visszaviszi a hallgatókat a ’90-es évekbe, de egy szemvillanás alatt visszarepít a jelenbe is. Néha meglepő útvonalakat választ, jártakat és járatlanokat. Útközben néha megállít, hogy rég nem látott emberekkel találkozhassunk, múltat idézzünk, nevessünk. Ami pedig a lényeg, hogy a legnagyobb slágereket hallgathatjuk, a ’90-es évekből ugyanúgy, mint 2016-ból. Na és persze mindezt Geszti Péter jól ismert, sajátos stílusában, amolyan Rapülősen, rímelősen, ironikusan, tempósan – amitől megáll az FM!

 

Külön szenzáció, hogy Geszti Péter édesanyja, a felejthetetlen humorú Márta nénit is újra hallhatjuk, aki kihagyhatatlan és ikonikus alakja volt a hazai rádiózásnak. A Danubius, a Sláger, végül a Neo FM állandó szereplője volt, az akkori leghallgatottabb reggeli műsorokban a maga sajátos stílusában és humorával mondta el a véleményét a napi aktualitásokról.

 

Geszti Péter több szempontból is újraéli a múltját: másfél évtizede ült utoljára a mikrofon mögött rádiós műsorvezetőként az akkori Danubius Rádióban.

  • Megosztom