Újra képernyőre kerül a börtönviselt celeb

A Muzsika TV-n lesz látható Damu Roland, aki nemrégiben szabadult a börtönből.

A Muzsika TV őszi műsorajánlójában már látható Damu Roland, aki Ihos József “Fűre lépni Ihos!” című humoros műsorának dolgozik majd. Ihos a ripost.hu-nak meg is erősítette mindezt. Szep­tem­ber 13-án lát­hat­juk majd elő­ször a Jóban Rossz­ban egy­kori sztár­ját, aki egy rá­me­nős szom­szé­dot ala­kít majd Kató néni mű­so­rá­ban. Ha be­vá­lik, akkor ma­rad­hat, eset­leg még éne­kel­het is – áll a ripost.hu cikkében.

“Az állandó kis családrovatomban nagyon sok szereplő fordul meg, ide ajánlotta be Rolandot az egyik szereplőm, Némedi Mari – meséli a parodista, majd hozzáteszi: természetesen évek óta ismeri Roland munkásságát. Sőt, el is ismeri azt. – Mi mindig is szimpatizáltunk egymással. Vajna Timivel is jó kapcsolatom van” – mondta.

“Ezt az ő magánügyüknek tartom, a büntetését leülte, kész, pont” – tette hozzá Ihos, aki nem tartja kizártnak, hogy Damu Roland hosszú távon is marad műsorában. “Eljött, megcsinálta, gyorsan dolgozott. A darabokat én írom, tehát ha működik a karaktere, benne hagyom”.

A ripost.hu oldalon már látható is a műsor előzetese, benne a börtönviselt celebbel.

  • Megosztom