Újra jön a Big Picture

Jövő héten ismét megrendezik a Big Picture-t a nagy tévétársaságok és sales house-ok képviselői az ügynökségek és a meghatározó hirdetők előtt mutathatják be november 10-én jövő évi elképzeléseiket. Az idén szinte minden médiacégtől topmenedzserek prezentálnak, lesznek új szereplők a színpadon, illetve egy külföldi vendégelőadó nyitja majd meg az eseményt – mondta el az mmonline.hu-nak Kovács Krisztián, a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesületének (MEME) elnöke.

 

November 10-én ismét megrendezik a Big Picture konferenciát, amelyen a legnagyobb sales house-ok és tévétársaságok mutathatják be jövő évi terveiket a hirdetőknek és az ügynökségeknek. „Az idén újdonság, hogy egy külföldi előadóval indul az esemény. David Brennan-t kértük fel a keynote megtartására, aki az Egyesült Királyságban a lineáris tévézés egyik legelismertebb szakértője” – mondta el Kovács Krisztián.

 

A Big Picture lebonyolítása hasonló lesz a tavalyihoz, egy délelőtti és délutáni prezentációs blokkban mutatkozhatnak be a tévétársaságok. „Mivel a rendezvény célja, hogy átfogó képet adjon a jövő évi tervekről, stratégiáról, a legtöbb esetben az első számú helyi vagy regionális vezetők prezentálnak, akik a leghitelesebben képviselik a csatornákat” – fűzte hozzá Kovács Krisztián. További újdonság, hogy két új szereplővel bővült a bemutatkozók köre, a Hír TV és az ATV is ott lesz majd a színpadon az Akvárium Klubban tartott eseményen.

 

A Big Picture 2016 előadói:

AMC: Málnay B. Levente vezérigazgató,

Atmedia: Lukács Csaba ügyvezető igazgató,

ATV: dr. Németh S. Szilárd vezérigazgató-helyettes, Hírigazgató,

AXN: John Rossiter ügyvezető igazgató,

Digital Media: Borsány András vezérigazgató,

Discovery: Richard Pembroke Vice President, Head of Channels Central Europe,

Hír TV: Lukáts Péter kreatív kommunikációs igazgató,

MTVA: Vaszily Miklós vezérigazgató és Galavics András osztályvezető,

R-Time: Vidus Gabriella vezérigazgató,

TV2 Csoport: Csikesz Erika értékesítési igazgató,

Viacom Global: Bartosz Witak general manager.

  • Megosztom