Újra itt a Big Picture

Holnap kiderül, hogy mivel készülnek a tévés piac meghatározó szereplői a következő évre, ismét megrendezik ugyanis a Big Picture-t. Az eseményen a tévécsatornák és a sales house-ok képviselői számolnak be terveikről, és ahogyan tavaly, ebben az évben is egy külföldi szakember előadásával indul majd a rendezvény. A szervezők több mint háromszáz érdeklődőt várnak a konferenciára.

 

Idén már negyedik alkalommal szervezi meg a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete a Big Picture-t, ami lehetőséget kínál a tévépiac szereplői számára a következő időszakra vonatkozó terveik bemutatására, míg a hirdetők és az ügynökségek egy nap alatt tájékozódhatnak arról, hogy mire számíthatnak a következő hónapokban.

 

„Tavaly volt az első alkalom, hogy vendégelőadót hívtunk, és idén szintén ezt tettük. A nyitóelőadást Zoe Harkness, a ThinkBox UK szakembere tartja majd. Ezt követően a meghatározó magyarországi televíziós cégek és sales house-ok képviselőinek prezentációit hallgathatják meg az érdeklődők. Azzal számolunk, hogy több mint háromszázan vesznek majd részt az eseményen, és az eddigi jelzések alapján mind ügyfél, mind ügynökségi oldalról nagy az érdeklődés. Ez érthető is, hiszen az előadók a jövő évre vonatkozó információkkal készültek erre a napra, komoly bejelentések várhatók” – mondta el Kovács Krisztián, a MEME elnöke.

 

A szervezet 2013. óta évente megrendezi a hazai televíziós iparág legnagyobb éves seregszemléjét, a “Big Picture”-t. Sales house-ok és csatornák képviselői egymást váltják a színpadon, hogy meggyőzzék a hirdetőket, ügyfeleket, ügynökségeket terveikkel, új műsoraikkal, ígéretekkel, mindazzal, ami egy termék kommunikációs stratégiáját és életét meghatározhatja.

 

Az idei Big Picture-t holnap rendezik meg az Akvárium Klubban, a következő előadókkal:

– AMCNI CE / Málnay B. Levente Vezérigazgató

– Atmedia / Karácsony László Stratégiai és Marketing igazgató

– Digital Media / Borsány-Gyenes András Vezérigazgató

– Discovery CEE Region/ Tomaz Poredos Ad Sales Manager

– HÍR TV / Lukáts Péter Kreatív kommunikációs igazgató

– MTVA / Vaszily Miklós MTVA vezérigazgató és Galavics András MTVA kereskedelmi főtanácsadó

– RTL Magyarország / Kolosi Péter Program igazgató, Vezérigazgató helyettes

– r-time / Dudás Gergely Ügyvezető igazgató

– Sony Pictures / Vantsa László Kereskedelmi és Operatív igazgató

– TV2 Média Csoport / Ökrös Gergely Program igazgató

– Viacom International Media Networks / Bartosz Witak Kelet-közép- európai és izraeli alelnök-ügyvezető igazgatója

  • Megosztom