Újra jön a TOP50

Hamarosan kiderül, hogy kik voltak az elmúlt egy évben a hazai médiaipar legbefolyásosabb személyiségei, a Marketing&Media magazin idén már 11. alkalommal állította össze TOP50-es listáját. A rangsort május 16-án, nagyszabású gála keretében mutatjuk be, meglepetésekben ezúttal sem lesz hiány.

A Marketing&Media magazin 2008-ban állította először TOP50-es listáját, azóta szinte az összes szereplő kicserélődött. Az idei rangsorban 9 ember cserélődött a tavalyihoz képest, ez 18 százalékos változás, ami egyébként jóval kisebb mértékű, mint egy évvel korábban, amikor 16 meghatározó médiapiaci személyiség esett ki és került be a listára.

A hazai médiapiac változásait az is jól érzékelteti, hogy míg az első TOP50-ben mindössze egy, a politikához köthető szereplő volt, addig idén már 10 fölött van a számuk. A legújabb rangsort a Marketing&Media magazin és a Magyar Reklámszövetség által közösen szervezett gálán mutatjuk be, a Hello Baby Bar-ban (Budapest, Andrássy út 52.), május 16-án, este 7 órától. Előzetesen annyit árulhatunk el, hogy meglepetések idén is bőven lesznek majd.

  • Megosztom