Újra elrajtol a Tesco adományozó programja

Ismét a Magyar Adományozói Fórum (MAF) segíti a Tescót a negyedik alkalommal meghirdetett „Ön választ, mi segítünk” elnevezésű közösségi pályázati program lebonyolításában.

A környezetszépítő, közösségépítő és képességfejlesztő kezdeményezések megvalósulását támogató programon ezúttal minden szavazási szakaszba jutott szervezet egyenként 100, 200 vagy 400 000 forint összegű támogatást nyerhet. Az érdeklődő civil szervezetek, közösségi társaságok és csoportok 2018. február 19-től március 29-ig adhatják be pályázatukat a program weboldalán.

A Magyar Adományozói Fórum a pályázat 2016-os indulása óta szakmai partnerként segíti az áruházláncot a beérkezett projektek értékelésében. 2017 őszétől a programra nemcsak civil szervezetek, hanem közösségi, baráti társaságok is nevezhetnek, a negyedig forduló pedig újabb meglepetést tartogat: a most induló pályázati programon mindegyik szavazási szakaszba jutott szervezet garantált támogatásban részesül. A MAF szakértői bírálata alapján kiválasztott, körzetenként két-három projektötletre a Tesco vásárlói 2018. május 7. és június 4. között szavazhatnak az üzletlánc áruházaiban.

Az „Ön választ, mi segítünk” programban a Tesco vásárlói választják ki, mely projektek érdemlik meg az első, a második és a harmadik helyezettnek járó támogatást. A körzetenként legtöbb szavazatot gyűjtő szervezet 400 000 forintot kap projektjének megvalósításához, míg a második helyezettek 200 000, a harmadikak pedig 100 000 forintot nyerhetnek el.

A magyar vásárlók az eddigi 3 fordulóban összesen több mint 8 millió szavazattal bizonyították, hogy fontos számukra a helyi ügyek támogatása. Szavazataiknak köszönhetően így olyan kezdeményezések valósulhattak meg, amelyek valóban a közösségek igényeit szolgálják. Az aktuális pályázati kiírásra 2018. február 19. és március 29. között, országosan 61 körzetben várja a Tesco a pályázatokat. A pályázatra jelentkezni az „Ön választ, mi segítünk” program weboldalán (www.tesco.hu/kozosseg) lehet. A nyertes pályázatokat június végén hirdeti ki az áruházlánc.

  • Megosztom