Újított a Neo Interactive

November 18-ától egészen november 30-ig elérhetőek e-kereskedők és hagyományos boltok Black Friday akciói a digitális ügynökség által indított HelloBlackFriday.hu oldalon.

„Hogy mi az a HelloBlackFriday? A neo válasza a Black Friday őrületre. A Black Friday mostanra fontos igazodási pont a karácsonyi időszakban a kereskedők és a vásárlók számára egyaránt, ezt mi sem hagyhattuk figyelmen kívül, hiszen évek óta dolgozunk az online vásárlás és a biztonságos fizetési módok népszerűsítésén. Ez utóbbi törekvés jegyében rendezzük meg 2010 óta minden évben az Internetes Vásárlás Napját, 2015 óta az Internetes Vásárlás Hetét, idén pedig a HelloBlackFriday-t megelőzően GyerekPéntek néven is rendeztünk egy rendkívül sikeres akciós napot” – mondta el Soós Gergely, a Neo Interactive alapító-ügyvezetője, az események ötletgazdája.

 

A recept majdnem ugyanaz, mint a 2010 óta minden évben megrendezett Internetes Vásárlás Napja esetében: a neo létrehozta a HelloBlackFriday.hu központi oldalt, amelyen elérhetővé teszi a kereskedő partnerei Black Friday akcióit, majd egy médiakampánnyal tereli a site-ra az érdeklődőket. A HelloBlackFriday.hu stratégiai médiapartnere a Startlap. Az oldal kialakítása során fontos szempont volt, hogy az akciók a címkézés és a kategorizálás révén jól kereshetőek legyenek.

 

„Természetesen nem ülünk a babérjainkon, újítottunk is. A korábbi akciós napjaink kifejezetten az e-kereskedőket és az online vásárlókat kívánták és kívánják a jövőben is megmozgatni, a Black Friday alkalmából azonban a fizikai üzletek is akcióznak, így a HelloBlackFriday számukra is nyitott. Emellett, mivel a kereskedők egy része nem csupán november 25-én, azaz „a” Black Friday-en akciózik, így mi sem csupán egyetlen napig tesszük elérhetővé az ajánlatokat. A piac rendkívül változékony, az látszik, hogy Amerikában már egyre többen egyenesen Black Novemberről beszélnek. Éppen ezért ez az év nálunk is e változások megértéséről szól, és örömünkre szolgál, hogy máris ennyi e-kereskedő tart velünk” – tette hozzá Soós Gergely.

  • Megosztom