Újított a Media Markt

Új szolgáltatás, az úgynevezett okospontok indulását jelentette be a Media Markt-Saturn Holding Magyarország Kft. Az áruházakban idén ősztől megtalálható pultoknál a vállalat szakértő kollégái segítik a vásárlókat a készülékek beállításával, adatmentéssel, vírusirtással, programtelepítéssel, illetve általános hibaelhárítással kapcsolatos problémáik megoldásában. A szolgáltatás használt és újonnan vásárolt készülékekre egyaránt elérhető, november 8-ig jelentős kedvezménnyel vehető igénybe.

 

Okospontokkal támad a Media Markt idén ősztől. Az üzletekben felállított pultoknál a vállalat szaktanácsadói többek között vírusirtással, az eszközök felgyorsításával, adatmentéssel és –költöztetéssel, a készülékek személyre szabásával és tanácsadással illetve egyes kiegészítők (például kijelző védő edzett üvegfólia) felhelyezésével segítik a vásárlókat. Az okospontoknál emellett a frissen vásárolt készülékek beüzemelését is elvégzik.

Az egyes csomagok díjszabása 999 Forint és 9.999 Forint között mozog, november 8-ig terjedő időszakban azonban a szolgáltatások jelentős kedvezménnyel érhetőek el. A pontos díjszabásról a vállalat weboldalán lehet tájékozódni.

 

A Media Markt az új szolgáltatással azokat igyekszik megszólítani, akik még csak ismerkednek az új technológiákkal, így szükségük van a szakszerű és gyors segítségre, de az idő- illetve információhiánnyal küzdő vásárlóknak is szeretne támogatást nyújtani a vállalat. A jövőben az okospontokon elérhető szolgáltatás-portfólió bővülni fog, az érkező új szolgáltatásokról a vállalat folyamatosan tájékoztatja majd a vásárlókat.

 

  • Megosztom