Újított a MATESZ

A Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség (MATESZ) április 26-án tartott közgyűlésén a pénzügyi eredmények mellett új rendszer bevezetéséről, 20 éves évfordulóról és új felügyelő bizottsági tag megválasztásáról is szavaztak a tagok.

 

A MATESZ megtartotta évi rendes közgyűlését, melyen a Szövetség elnöke, Szammer István prezentálta a vállalkozás 2012-es eredményeit és a gazdálkodás mérlegét.

 

Lisztes Sarolta, a Szövetség új főtitkára tájékoztatta a tagokat, hogy áprilistól új adatközlő rendszert vezet be a MATESZ, mely a jövőben nagyban megkönnyíti és felgyorsítja a terjesztési adatokat szolgáltató kollégák munkáját.

Elhangzott, hogy a Szövetség idén 20 éve működik, azóta biztosítja a nyomtatott sajtó terjesztett példányszámainak hitelességét, garantálja a lapok közötti verseny tisztaságát.

 

A tagság új felügyelő bizottsági tagot is választott Andi Magdolna személyében, aki jelenleg a MédiaLOG főkönyvelője, Pénzügyi és Számviteli Főiskolát végzett, mérlegképes könyvelői és adótanácsadói képesítéssel is rendelkezik.


Tags:

  • Megosztom