Újított az RTL

Elrajtolt az RTL Magyarország új, prémium digitális szolgáltatása, az RTL Most+. A szolgáltatás csak meglévő televíziós előfizetés mellett vehető igénybe, aktiválásához a televíziós előfizetést nyújtó szolgáltatóknál igényelhető egyéni kód, mely az első 3 hétben kizárólag a Telenor MyTV előfizetők részére érhető el, azonban később a szolgáltatók köre folyamatosan bővülni fog.

Az új, kibővített digitális szolgáltatással a médiacég célja a felhasználói élmény fokozása, mely érdekében számos új funkcióval és tartalommal egészült ki a platform. Ilyenek a HD-minőségű videók, és a régóta várt chromecast lehetőség is, melynek köszönhetően az RTL Most+ műsorai már a tévékészüléken is nézhetők.

Emellett exkluzív, kizárólag ezen a platformon elérhető tartalmakkal, az RTL Magyarország csatornái élő adásainak követésével és hosszabb ideig visszanézhető műsorokkal várja a nézőket, melyeket a megszokottnál jelentősen kevesebb reklámmal szakítanak meg.

Az első, kizárólag az RTL Most+-on elérhető tartalom a Nofilter című , saját gyártású, könnyed, epizódonként 15 perces, 10 részből álló vígjátéksorozat, ahol négy barátnőnek kell együtt szembenéznie a valósággal és a felnőtté válás nehézségeivel: férfiak, munka, mámor, Budapest.

  • Megosztom