Újított a Cappy

A kartondobozos gyümölcsitalok között is megjelentek januártól a Coca-Cola HBC Magyarország Cappy termékei: a közkedvelt alma és őszibarack italok mellett immár vegyes ízek is kaphatók. Ezentúl a Tetra Pak csomagolású, 20-25% gyümölcstartalommal rendelkező, literes kiszerelésű Cappy-k között megtalálható az almát, narancsot és citromot tartalmazó Citrus Mix, az őszibarack, kajszibarack és alma együttese, a Fruit Mix, valamint az alma-feketeribizli-gránátalma-meggy kombó, a Berry Mix.

A gyártó a vegyes gyümölcsízek iránt tapasztalható, egyre élénkebb kereslet miatt vezeti be ezeket az új változatokat, ráadásul egy olyan csomagolásban, amely remekül védi a beltartalmat a fénytől és a hőtől.

A tartósítószer, ízfokozó és mesterséges színezék nélkül készülő Cappy egyedülállóan széles választékkal rendelkezik. A most kartondobozba kerülő gyümölcsitalok mellett a prémium kategóriába tartozó, tápláló Smoothie-k, a hozzáadott ásványi anyagokat és vitamint tartalmazó Cappy+, a 100% gyümölcslé tartalmú juice-ok, a gyermekeknek szánt Cappy Junior gyümölcslevek, a gyümölcsrostokkal dúsított Cappy Pulpy és az elsősorban a felfrissülést szolgáló Cappy Ice Fruit gyümölcsitalok a tagjai a nagycsaládnak.

A Cappy az elmúlt évek egyik sikersztorija a Coca-Cola HBC Magyarországnál, amelynek komoly szerepe volt az alkoholmentes italok fellendülésében. Ezen belül az 50 százaléknál alacsonyabb gyümölcstartalommal rendelkező gyümölcsitalok mutatták a legdinamikusabb, bőven kétszámjegyű bővülést. A megújult csomagolással a gyártó még egyértelműbben sorolja be a Cappy gyümölcsitalokat a megfelelő termékkategóriába.

  • Megosztom