Újításokra készül a webáruház

Saját futárszolgálatot indít az Alza.hu, emellett háztartási nagygépek is bekerülnek a kínálatába. A Same Day Delivery szolgáltatásnak köszönhetően pedig a megrendelt termékeket akár aznap is megkaphatják a vásárlók. A következő hetekben a cég új futárszolgálat és környezetbarát kerékpáros szállítás bevezetését is tervezi.

A III. negyedévben az Alza.hu saját futárszolgálatot indít, tíz új AlzaBox telepítésével bővíti kiszállítási hálózatát, háztartási nagygépekkel (hűtőszekrényekkel, légkondicionálókkal) szélesíti termékkínálatát és további, új futárszolgálatokkal tervez együttműködést.

A cég folytatja az intenzív innovációt és új szolgáltatások bevezetését. A Same Day Delivery szolgáltatás lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy a raktáron lévő, 13 óráig megrendelt termékeket még aznap kézhez kapják. Egyes számítástechnikai eszközök esetén a First Start szolgáltatás segítséget nyújt az első, személyes beállításokat érintően. A vásárlók készülékeikhez védőfelszerelést (védőüveget, tokot) is beszerezhetnek az Alza Showroomban (XIII. kerület Budapest, Róbert Károly körút 54-58.). Az elkövetkező hetekben a cég új futárszolgálat és környezetbarát kerékpáros szállítás bevezetését is tervezi. Az AlzaBoxokba még gyakrabban történő kiszállításoknak köszönhetően gyorsabban teljesülnek az ezzel a kiszállítási móddal leadott megrendelések is.

Az év első felében megkezdte a Barkács & Kert, az Autó & Motor, valamint a Sport & Szabadidő termékcsoportok árusítását az Alza.hu, illetve elindította First Start és Same Day Delivery szolgáltatásait. Az online kereskedelmi vállalat ezen a héten pedig az egymilliomodik megrendelést megünnepli. Az egymilliomodik megrendelést leadó vásárló egy igazán impozáns összeget kap vásárlási utalvány formájában. Ezenkívül az Alza Facebook oldalán bárki megtippelheti, milyen értékű lesz az egymilliomodik megrendelés, és az a szerencsés, aki eltalálja vagy megközelíti az összeget, szintén egy értékes összegű vásárlási utalvány birtokosa lesz.

  • Megosztom