Újítás a hazai pénzügyi szektorban

Két éves előkészítés után az MBI a mai napon elindítja a pénzügyi szektor első nemzetközi franchise-rendszerét Magyarországon, – úgy mint a Cseh Köztársaságban, Romániában és Lengyelországban – ahol a többi országhoz hasonlóan 33 fiók megnyitását tervezi. A vállalat olyan franchise-partnereket keres, akik saját, független vállalkozást szeretnének, és ehhez szívesen vennék igénybe egy erős vállalat kiforrott, innovatív koncepcióját. A modell a befektetett tőke tízszeres megtérülését ígéri öt éven belül, és sokoldalú karrierlehetőséget kínál.

 

A pénzügyi szektor leginnovatívabb vállalatai között számon tartott MBI Közép-Európa legsikeresebb független bróker cége, közel 1 milliós ügyfélkörrel rendelkezik. Sikereit a befektetések, a tőkeeszközök és a privát banki szolgáltatások terén neves partnerekkel közösen kidolgozott, sokféle élvonalbeli termékének köszönheti. Partnerei közé tartozik többek között a MasterCard, a Raiffeisen Bank International és a C-Quadrat.

 

Az MBI franchise-koncepciója több szempontból is egyedülálló. Ahhoz, hogy valaki MBI franchise-partner legyen, nem elegendő pénzügyi tapasztalattal rendelkeznie, hanem a vállalkozó szellem és a csapatvezetési képesség is követelmény. A franchise-partnerek kedvező díjért juthatnak hozzá a sztárépítészek által az MBI irodák részére tervezett különleges dizájnhoz és infrastruktúrához. Emellett exkluzív termékeihez és a meglévő ügyfélköréhez is hozzáférést biztosít számukra. Az MBI innovatív eszközeinek egyike a MasterCard fizetési funkciót kínáló „MBI Passport” hűségkártya. Az MBI Passport birtokában az ügyfelek ingyen hozzáférnek az MBI tanácsadási szolgáltatásaihoz és olyan exkluzív életstílus-termékeihez, mint a Sziget Fesztiválra és Balaton Sound Fesztiválra szóló belépési kedvezmény, Teledoktor (orvosi asszisztencia) szolgáltatás, Vodafone kedvezményes flottacsomag, valamint ingyenes szállások a 365 Holiday Plus Unlimited szállodalánc tagjainál. Az MBI minden árengedményt közvetlenül átenged ügyfeleinek.

 

„A franchise-rendszerrel az MBI új útra lép, és sikeres saját vállalkozás kiépítését teszi lehetővé ambiciózus vezetők számára. Koncepciónk egy úttörő megoldás a pénzügyi szektorban” – mondja Alexander Schaufler, MBI alapító-vezérigazgató.

 

Az MBI a pénzügyi szektor területén több mint 25 év tapasztalattal rendelkező nemzetközi franchise-tulajdonos, független bróker- és pénzügyi tanácsadócég. Az 1989-ben Alexander Schaufler mérnök által alapított vállalat 1 millió ügyfelet szolgál ki Közép-Európában a leányvállalatai és közel 600 pénzügyi szakértője közreműködésével. Az MBI Passport digitális életstílus-termékekkel egészíti ki a kínálatot, és egyben „belépőkártyaként” szolgál az MBI szolgáltatásainak igénybevételéhez.

  • Megosztom