Újít a Budapest Park

Új rendezvényhelyszín értékesítési struktúrát vezetett be a Budapest Park augusztus elsejétől. A különleges helyszínen a néhány fős csapatépítésektől az akár tízezres nagyságrendű események megrendezésére is van lehetőség.

Bár a lehetőség eddig is adott volt a Budapest Parkban, de az új rendszernek köszönhetően sokkal átláthatóbb és külön-külön is foglalhatóak lesznek a területek a Magyarországon egyedinek számító helyszínen. A Budapest Park alkalmas többek között csapatépítések, partnertalálkozók, termékbemutatók, családi- és sportnapok, valamint sajtótájékoztatók megszervezésére.

A kis létszámú rendezvényektől a közel 12 ezer fős tömeget befogadó helyszínek több szinten is variálhatóak, emellett természetesen nem szűnik meg a koncertekre történő skyboxok foglalási lehetősége sem. A helyszín egy újabb megoldást ad a nagy létszámú rendezvények megtartására is, hiszen adottságait tekintve egyedülálló a rendezvénypiacon.

A Budapest Park egy önálló értékesítési csapatot állított fel a jelentkező igények kiszolgálására, melyben szakmai partnere a Hello Event.

  • Megosztom