Újdonságok a MINI BAR-ban

Két újdonsággal indítja a nyarat a MINI BAR BUDAPEST, a brit kisautó által inspirált szórakozóhely nyári terasza. 

A melegre és a jelenleg is futó futball világbajnokságra való tekintettel megnyílt A már meglévő, téliesített, fedett terasz rész mellett a közel 80 négyzetméteres nyári terasznak köszönhetően lényegesen több rajongó nézheti a rangadókat a szabad ég alatt a világ első MINI bárjában, miközben akár a VB alatt kínált harapnivalókat fogyasztják.

A másik újdonság, hogy mostantól a MINI BAR BUDAPEST-ben is megvásárolhatóak a MINI Lifestyle kollekciójának legújabb darabjai, sőt, hamarosan saját MINI BAR BUDAPEST kollekció is elérhető lesz a MINI rajongók számára.

A főváros szívében, a Bazilika szomszédságában található, jellegében a világon egyedülálló étterem és szórakozóhely április közepén nyitotta meg kapuit a magyarországi és nemzetközi MINI-közösség legnagyobb örömére: a bár nyitásáról több mint 50 országban számoltak be a klasszikus és a közösségi média csatornáin, Mexikótól Taiwanig. A bár nemcsak a virtuális térben, de a valóságban is népszerű, ami nemcsak központi elhelyezkedésének, de minőségi kínálatának és a MINI márkához illő kedves és laza hangulatnak is köszönhető. „Nagyon nagy örömmel tölt el, hogy ilyen hamar ennyire népszerű lett a bár-éttermünk, ezért is volt egyértelmű, hogy nyári terasszal bővítünk. Külön büszkeség számunkra, hogy a Magyarországra idén visszatérő DTM autóverseny nem hivatalos after party-jának is mi adhattunk otthont, amelyen több csapat prominensei is részt vettek, de a Budapesten forgató külföldi filmes stábokat, sőt a sztratoszféraugró Felix Baumgartnert is vendégül láthattuk már” – mondta Gubcsó Balázs, a MINI BAR BUDAPEST tulajdonosa.

A MINI márkázott termékeit a MINI BAR BUDAPEST mellett a BMW és MINI márkakereskedésekben vásárolhatják, valamint rendelhetik meg a rajongók Magyarországon. A nemrég bemutatott új kollekcióban találunk sportos napszemüveget, MINI strandtörülközőt, összecsukható MINI kerékpárt, valamint számtalan olyan apróságot, amit a MINI közösség tagjai a mindennapjaikban is használni tudnak.

  • Megosztom