Újabb változás a légiközlekedésben

Miami közkedvelt desztináció a téli hónapokban, így az utasok igényeinek kielégítésére 2014. december elsejétől az Air France a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről már Airbus A380-as repülőgépekkel szállít a napfényes városba.

 

A 2014-2015-ös téli szezonban (2014. október 26. és 2015. március 28. közötti időszak) az Air France hetente hét járatot üzemeltet majd Miamiba a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről. December elsejétől pedig ezeket a járatokat kizárólag Airbus A380 típusú repülőgépek teljesítik.

 

2014. december 1. és 2015. március 28. között az alábbi menetrend szerint közlekednek Párizs és Miami között az Airbus A380 típusú repülőgépek (helyi idő szerint): 13:50 órakor indul a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről és 18:05 órára ér Miamiba az AF090-es járat. 20:55 órakor indul Miamiból és másnap 11:20 órára ér Párizsba az AF099-es járat.

 

Az úgynevezett Superjumbókon összesen 516 ülés van négy osztályon: 9 a La Premieren, 80 a Business osztályon, 38 a Premium Economy és 389 az Economy osztályon. A fedélzeten optimális kényelem és tágas kabinok várják az utazókat. A 220 ablak biztosítja a természetes fényt a fedélzeten, a változó világítás pedig abban segít, hogy az utasok fáradtság nélkül kelhessenek át az időzónákon.

 

Az ipari szabványoknál öt decibellel alacsonyabb zajszintjével az A380-as egy különösen csendes repülőgép. A szórakoztatás és a kényelem terén szintén a legújabb technológiák állnak rendelkezésre. A külső képet élőben közvetítik az utazás ideje alatt – ugyanis a repülőgép orrán, alján és hátulján is van egy-egy kamera. Végül, az Air France Superjumbója az első, amelyen helyet kapott a művészet és a kultúra is.

 

A „Travel By Air France” a francia légitársaság speciális útikalauza, amelynek köszönhetően az ügyfelek már pár kattintással felfedezhetik Miami legjobb szállás helyeit, programok közül is válogathatnak. Az útikalauz alkalmazkodik a felhasználó igényeihez. Felajánlja annak lehetőségét is, hogy az útvonalat a tartózkodási időtől függően tervezi meg, a programok összeállításánál pedig figyelembe veszi a várható időjárást is. Ezen kívül minden hasznos utazási információt is részletez. Az Air France a különböző városok ismertetéséhez helyi és nemzetközileg ismert emberekkel készített exkluzív ajánló interjúkat. Miami esetében Lenny Kravitz világhírű zenész beszél a kedvenc helyeiről, és elmagyarázza, miért szereti annyira a várost.

 

A Travel By Airfrance útikalauz a légitársaság honlapján érhető el angol, francia és kínai nyelven. Több mint hatvan Air France desztinációról tudhatnak meg többet az érdeklődők.

  • Megosztom