Újabb sztárblogger a JOY.hu-n

Újabb híresség indít blogot az egyre szélesebb közönséget elérő JOY.hu-n. Március 11-én elindult a Veca Világa blog, ahol az énekesnő őszintén mesél arról, milyen is fiatal édesanyának lenni, és megbirkózni az első baba jelentette kihívásokkal.

 

“Mostantól heti rendszerességgel olvashatjátok irományaimat a JOY.hu oldalán az anyaságról, életről, mindenféle számomra érdekes dologról.” – jelentette be a jó hírt rajongóinak Veca. „Anyának lenni nem csak egy tény, nem csupán egy, a nevünkkel kitöltött mező az űrlapon. Ezt persze tudva tudjuk, de gyakorlatban azért mégis más. A mi dolgunk, hogy egészséges elfogultságunkkal, szeretetünkkel szárnyakat adjunk gyermekeinknek, ne pedig hátizsákot, jól megpakolva. Önbizalmat, bátorságot, erőt és szorgalmat, ami talán olyan helyre repítheti el őket, ahol előttük még nem járt senki.” – írja blogindító bejegyzésében.

 

„A JOY.hu olvasótáborában sok anyuka van, akiket foglalkoztatnak a gyerekneveléssel kapcsolatos témák, Veca vidám és pozitív személyisége pedig kiválóan passzol az oldalhoz. Ez a blog támogató és biztató szavakkal szolgálhat azoknak, aki szintén újdonsült élményként szembesülnek a szülőséggel.” – mondta Alberti Petra, a JOY.hu vezető szerkesztője.

 

A JOY.hu-n Janicsák Veca mellett más hírességek is blogolnak; Lakatos Márk 2014 decembere óta osztja meg stílus- és szépségtippjeit, kedvenc receptjeit és helyeit az olvasókkal, akik Márk személyes tanácsaival azonnal képbe kerülhetnek az aktuális trendekről.

 

Hien blogja tavaly szeptemberben indult, mikor az amerikai Berklee kortárs zenei főiskolán megkezdte tanulmányait. Az énekesnő kinti élményeiről, inspirációiról ír, illetve videókban mutatja be legújabb zenei projektjeit és próbáit is.

 

“Középtávú stratégiánk része, hogy a JOY.HU mellett olyan népszerű és hiteles személyiségek tegyék le a voksukat mint Veca, Hien vagy Márk. Nem titkoltan további sztárokat is szeretnénk bevonni a joy.hu közösségébe, akiktől napról napra inspirálódhatnak az olvasóink.” – mondta Lencsés Dávid, digitális igazgató.

 

A weboldalon folyamatosan új, releváns témaköröket bemutató tematikus oldalak indulnak: 2015 augusztusától kezdve működik együtt a márka a Kutyadolog bloggal (kutyadolog.joy.hu), ahol a négylábúak mellett hasznos nevelési tanácsok, betegségekkel kapcsolatos ismertetők, és őszinte történetek is bemutatásra kerülnek.

 

2015 decembere óta a cipők szerelmesei is értesülhetnek a legújabb divathírekről, trendekről a Green Stiletto blogon, ahol a stílusos lábbelik mellett cipőápolási, -tárolási és -viselési praktikák is sorakoznak.

 

2016 januárjában startolt a JOY Álomesküvő oldal, ami segítségére lehet az esküvőt tervezőknek hasznos tippekkel, költségtakarékos megoldásokkal, és szemet gyönyörködtető képekkel.

 

 

 


Tags: , ,

  • Megosztom