Újabb outlet nyílik a héten

December 4-én nyit meg az ország első hivatalos Gap outlet üzlete a biatorbágyi outlet központban.

A clearance store-ban a regionális forgalmazó kollekciói kerülnek, amelyekhez a vásárlók jelentős, 30–70 százalékos árengedménnyel juthatnak majd hozzá. A Gap outlet területe összesen 265 m2, ebből egyelőre 150 nyílik meg a vásárlók előtt.

A Gap-et 1969-ben alapították San Franciscóban. Az üzlet akkor még csak két terméket, farmert és bakelitlemezeket kínált. A Gap márka azonban hamar elindult világhódító útjára, ma már a Gap Inc. csoportba a névadó márkán kívül olyan világmárkák tartoznak, mint a Banana Republic, Old Navy, Piperlime, Athleta vagy az Intermix. Az egyik legnagyobb ruhaipari konszern: 90 országban van jelen közel 3600 üzlettel. A Gap egy széles vásárlói réteget szólít meg: klasszikus amerikai, stílusos, de minőségi ruhákat kínálnak, amilyeneket itthon nem könnyű találni. A Premier Outletben taláható clearance store-ban gyermek és felnőtt ruhák közül is válogathatnak majd a látogatók az eredeti árak töredékéért.

A Premier Outlet portfóliója folyamatosan bővül: a ruházati termékek és kiegészítők mellett már konyhai elektronikus készülékeket, háztartási eszközöket, sőt, a BL óraszalonban minőségi karórákat is találunk. Ennek a folyamatos átalakulásnak egy kiemelt mérföldköve a Gap outlet – írta a retail.hu.


Tags: ,

  • Megosztom