Újabb mobilalkalmazási versenyt hirdettek

Mobilalkalmazás-fejlesztési pályázatot hirdet a Magyar Térinformatikai Társaság a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács szakmai együttműködésével. A versenyre olyan alkalmazásokat várnak, amelyek helyhez kötött információk és térképes megjelenítés felhasználásával adnak segítséget a felhasználónak. Az alkalmazás nyílt forrású és dobozos szoftverek felhasználásával egyaránt elkészíthető, tetszőleges platform kiválasztásával.

A pályázatra elsősorban egyetemisták és fiatal szakemberek jelentkezését várják, azonban bárki indulhat egyéniben és csapatban egyaránt.

Az elkészült pályaműveteket 2014. október 15-én szerdán 12 óráig lehet benyújtani elektronikusan a pályamű interneten keresztül történő elérhetővé tételével, valamint a http://mobilalkalmazasok.blogspot.hu címen található adatlap kitöltésével.

A pályázat nyertesei a kiíró és a szponzorok által felajánlott díjak mellett idén novemberben bemutatkozási lehetőséget kapnak az infokommunikációs szakma legnagyobb hazai seregszemléjének számító Infotér konferencián.

A pályázattal kapcsolatos további információk a http://mobilalkalmazasok.blogspot.hu címen olvashatók.

  • Megosztom