Újabb hírek A Dalról

Kiválasztotta A Dal című produkció zsűrije azt a harminc dalt, amely részt vesz az Eurovíziós Dalfesztivál február 2-án, az M1-en induló magyar előválogató show-jában. Az előválogatottba bejutott énekesek között olyan ismert nevek szerepelnek, mint Gáspár Laci, Keresztes Ildikó, Polyák Lilla, Radics Gigi és Vastag Tamás. 

 

Az előválogatóba jutott dalokat egy öttagú zsűri – Rúzsa Magdi énekes, Rakonczai Viktor zeneszerző, Walkó Csaba, a Compact Disco énekese, Rákay Philip, az M1-M2 intendánsa, valamint Csiszár Jenő rádiós és televíziós műsorvezető – választotta ki. A Dal című dalválasztó show női műsorvezetője Novodomszky Éva lesz – derül ki az MTI beszámolójából.

 

A harminc versenyző közé jutott még Puskás Peti, Völgyesi Gabi, Palcsó Tamás, valamint Szirtes Edina Mókus is, de megméreti magát Janicsák Veca, Brasch Bence, Kállay Saunders András, Gyurcsik Tibor,  Baricz Gergő és Mohamed Fatima is. Több együttes is a harminc versenyző közé jutott: a The (hated) Tomorrow zenekar, az Egy Másik Zenekar, a Background, valamint a United és a Mrs Columbo  is a fellépők között van.

 

Ugyancsak versenyre kel Rácz Gergő, Szabó Ádám, Bye Alex, Éliás Gyula, Fehér Zoltán, Bogi, Burai Krisztián, Rami és az Agárdi Szilvi-Pál Dénes páros, valamint a Flash Travel.

 

A dalok szerzői között szerepel Geszti Péter, Szente  Vajk, Galambos Dorina és Pély Barna.

  • Megosztom