Újabb focijáratokat indít a Wizz Air

Válaszul a rohamosan növekvő keresletre a Wizz Air újabb járatokat indít a magyar labdarúgó-válogatott három Európa-bajnoki csoportmérkőzésére Franciaországba.

 

Ezzel a légitársaság mindhárom csoportmérkőzésre két-két közvetlen, oda-vissza járatot kínál Budapestről. A járatok Budapest és Lyon, Marseille és Bordeaux között repülnek majd, a mérkőzések napján 14:00 óra előtti érkezéssel Franciaországba, és a mérkőzés után 24:00 óra előtti budapesti visszaérkezéssel. Jegyek kizárólag oda-vissza útra vásárolhatók és a wizzair.com oldalon foglalhatók.

 

Az új járatokra a jegyek értékesítése február 12-én péntek délelőtt 10 órakor kezdődik.

 

A Wizz Air decemberben jelentette be az első három szurkolói különjárat indítását, hogy a magyar szurkolók megfizethető áron juthassanak el Budapestről a csapat három júniusi csoportmérkőzésére. Az egy napon belüli kiutazás és visszatérés lehetővé teszi, hogy a szurkolók megtakarítsák a szállás költségét. A jegyek iránti kereslet rohamosan megnövekedett a hónap elején, amikor megkezdődött az egyes mérkőzésekre szóló jegyek nyilvános értékesítése.

 

Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója elmondta: „A szurkolók körében annyira népszerűek a futball-különjárataink, hogy még egy hullámban indítunk járatokat mindhárom mérkőzésre, ezzel is támogatva a magyar labdarúgó-válogatottat. Így azok a szurkolók, akik a helyszínen szeretnék biztatni a 30 év után újra nemzetközi megmérettetésen részt vevő nemzeti csapatot, egy napon belül kiutazhatnak és visszatérhetnek. Javasoljuk a szurkolóknak, hogy minél előbb foglalják le jegyeiket Franciaországba, hiszen a szabad helyek gyorsan fogynak.“


Tags: ,

  • Megosztom