Újabb csatornákkal bővül a hazai kínálat

Jelenleg is működő hat mozi csatornája mellett, további hat új tematikus csatornával bővíti hazai kínálatát a FilmBox. Január elsejétől a PR-TELECOM szolgáltatói területén érhető el Full HD minőségben a DocuBox, FashionBox, FightBox, valamint három új erotikus csatorna.

 

A DocuBox HD a természet szépségének felfedezésében, a vadon titkainak megismerésében segít a nézőknek. A csatornán rengeteg saját gyártású és díjnyertes dokumentumfilm közül válogathatnak majd az érdeklődők.

 

A divat világát kedvelők számára kínál izgalmas információkat a FashionBox HD, ahol megismerkedhetnek az új trendekkel, sőt magukkal a trendteremtőkkel is. Rengeteg adrenalint és kőkemény meccseket ígér a FightBox HD. A csatorna a Kevert Harcművészetek (MMA), a boksz, a birkózás, kickbox, sumo, karate és más harcművészetek széles spalettáját kínálja.

 

A FilmBox új magyarországi csatornái közül három felnőtt tartalmakat kínál majd. Az Erox HD az erotika három szintjét kínálja nézői számára. A fizetős csatorna a világ vezető felnőttfilmes stúdióival működik együtt, többek között a nemzetközileg elismert és világszerte dolgozó New Frontier Media-val. Az Eroxx és az Eroxxx hamarosan 3D-ben is elérhető lesz.

 

A FilmBox csatornák az SPI International Inc. érdekeltségébe tartoznak, mely több mint húsz éve az egyik vezető nemzetközi szállító a mozifilmek és televíziós műsorok területén. A nemzetközi médiacsoport tíz országban, összesen 32 tv csatornával, valamint 25 millió előfizetővel rendelkezik. Magyarországon a FilmBox csatornák üzemeltetését a SPI International Magyarország Kft. végzi.

  • Megosztom