Újabb bolt lesz nyitva vasárnap

Az augusztus 21-ei hétvége egy dologban biztosan eltér majd a megszokottól: a Premier Outletben vasárnap is vásárolhatunk az augusztusi Vásárlási Maraton alkalmából.

 

A vasárnapi zárva tartás új kihívás elé állította a kis- és nagykereskedőket, akik az elmúlt hónapokban hosszabb nyitva tartásokkal és különböző marketing akciókkal, promóciókkal próbáltak alkalmazkodni a kialakult helyzethez. A zárva tartás azonban nem csak az üzletek életébe hozott változást. A Premier Outlet március végi felméréséből kiderült, hogy a törvény hatálybalépése előtt a vásárlók döntő többsége szívesebben bonyolította vasárnap a nagybevásárlását és a ruhaneműk beszerzését. „A több mint 4600 fogyasztó vásárlási szokásait vizsgáló felmérésünkben a válaszadók 60 százaléka nyilatkozott úgy, hogy negatívan érinti a vasárnapi zárva tartás” – tudtuk meg Imre Csabától, a Premier Outlet igazgatójától. – „Így különösen nagy jelentőséggel bír, hogy augusztus 23-án, vasárnap is nyitva leszünk. Ez a hétvége nem csak a központ több mint 90 üzlete, hanem a vásárlók számára is különleges alkalom lesz.”

 

Az augusztusi maraton a Premier Outlet kiemelt eseménye, ami minden évben rekordszámú érdeklődőt vonz. A szervezők idén is hasonló sikerre számítanak, ezért döntöttek úgy, hogy vasárnap is nyitva lesznek az üzletek. „A törvény összesen öt vasárnapon engedélyezi a nyitva tartást, de ebből négy az advent időszakra vonatkozik. Tehát mindösszesen egy nappal gazdálkodhatunk szabadon” – nyilatkozta Imre Csaba. – „Az augusztusi Vásárlási Maraton az outlet központban már hagyománnyá vált, mind a vásárlók mind az üzletek készülnek rá, így nem volt kérdés, hogy most használjuk fel ezt az egy vasárnapot.”

 

A maratonon, amely augusztus 21-23. között, péntektől vasárnapig lesz megrendezve, az iskolakezdésre és az őszi ruhatárfrissítésre is felkészülhetünk. A Premier Outlet több száz vezető világmárkájának kínálatából ezen a hétvégén a szokásos outlet áraknál is olcsóbban, akár 90 százalékos kedvezménnyel válogathatunk, még vasárnap is.

  • Megosztom