Újabb török sorozat a TV2-n

Új török sorozat indul ma délután a TV2-n, A bosszú csapdájában című dráma két gyűlölködő családról szól. A Remények földjéhez hasonlóan az új széria is a vidéki Törökországon játszódik, amelynek hagyományai, kultúrája a mai napig elüt a modern nagyvárosi élettől.

A TV2-n most képernyőre kerülő sorozat sztorija szerint Miran szülei halálát akarja megbosszulni és tervét bármi áron véghez viszi, erre nevelte a nagyanyja. Elcsábítja a szépséges Reyyant, aki mit sem sejt a sötét múltról, Miran azonban úgy tudja: a lány apja ölte meg a szüleit. Miután feleségül veszi Reyyant, elhagyja őt, ami nagy szégyennek számít Törökországban, főleg vidéken. Az elszánt férfi egy dologgal nem számol: hogy beleszeret a lányba, és kételkedni kezd a nagyanyjában..

Eddig több mint száz ország nézői követték figyelemmel a szerelmesek történetét. A török sorozat szereplőit népszerű magyar színészek szólaltják meg: Hám Bertalan, Kereki Anna, Farkasinszky Edit, Holl Nándor, Bencze Ilona, Fehér Tibor, Dányi Krisztián, Kiss Erika, Laurinyecz Réka, Moser Károly, Barbinek Péter, Sallai Nóra, Laudon Andrea, Zsurzs Kati és Huszárik Kata is a hangját kölcsönözte egy-egy karakternek.

A bosszú csapdájában minden hétköznap 16.45-kor lesz látható a TV2 műsorán.

  • Megosztom