Újabb Star Wars sorozatról érkezett hír

Diego Luna lesz a Disney új streaming szolgáltatása számára készülő Star Wars-előzménysorozat sztárja, a széria a 2016-ban a mozikban világszerte kasszasikert aratott Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet előtt játszódik majd.

Az előzménysorozatot jövőre kezdik forgatni, és Cassian Andor, a rebellis hírszerzőtiszt kalandjait mutatja be a lázadás első napjaiban – írja a The Hollywood Reporter beszámolója alapján az MTI.

“Nagyon örülök a visszatérésnek a Star Wars-univerzumba. Nagyon jó emlékeim vannak a Zsivány Egyes forgatásáról, és most is fantasztikus kalandok előtt állunk. Az új, izgalmas formátum pedig lehetővé teszi, hogy a nézők jobban megismerhessék a karaktereket” – mondta el a Mexikóból származó Luna.

Bob Iger, a Disney főnöke csütörtökön jelentette be, hogy a filmvállalat családbarát streaming szolgáltatását Disney+ néven indítja el. A vállalat áprilisban számol majd be részletesen az új platformról.

A Star Wars-előzménysorozat a második olyan új tartalom, amely az új online szolgáltatással lesz elérhető a Disneynél. Októberben már bejelentették, hogy Jon Favreau írja és rendezi az eredeti, élőszereplős The Mandalorian című Star Wars-sorozatot, amely az Első Rend felemelkedése előtt játszódik, és egy magányos harcos útját követi a galaxis peremén.

A Disney a Netflix riválisának szánja 2019 végén induló streaming szolgáltatását, amelyben több élőszereplős Star Wars-sorozat is látható majd. Ezen a platformon mutatják be a Marvel-filmeket és sorozatokat, valamint a Pixar és a Lucasfilm produkcióit.

  • Megosztom