Újabb sorozatokkal erősít a Cartoon Network

Az HBO Max és a Cartoon Network berendelt két új rajzfilmsorozatot. A WarnerMedia streamingszolgáltatója és az azzal szorosan együttműködő gyerekcsatornája zöld utat adott a Pöttöm kalandok (Tiny Toon Adventures) új sorozatának, valamint a legendás Genndy Tartakovsky új szériájának.

A Warner Bros. Animation az Amblin Televisionnel együttműködve készíti el a Bolondos dallamok univerzumának legújabb alkotását, a Tiny Toons Looniversity-t. A félórás epizódokból álló vígjátéksorozat az Emmy-díjas Pöttöm kalandok rebootjaként készül. Az egyelőre két évadra berendelt produkció minőségére Steven Spielberg a garancia, aki executive producerként működik közre. Társa Sam Register lesz, a Warner Bros. Animation és a Cartoon Network Studios igazgatója. A Cartoon Network nagysikerű sorozata, a Kalandra fel! egyik készítője, Nate Cash szintén a csapatot erősíti.

Fülü, Öcsi és a többiek komikusi álmaikat követve jelentkeznek az Acme Egyetemre, ahol a fiatal álmodozók megtanulhatják a humor fortélyait, hogy profi rajzfilmsztárrá váljanak. A tanulás évei alatt új barátságok köttetnek és megismerhetjük a pöttömöket tanító Bolondos dallamok-sztárok oktatói oldalát is.

Az HBO Max és a Cartoon Network egy másik sorozatot is berendelt. A kilencvenes évek óta a szakmában dolgozó Emmy-díjas Genndy Tartakovsky, a Dexter laboratóriuma, a Szamuráj Jack, a Szimbionikus titán és a Primal alkotója most ismét a Cartoon Network számára készít rajzfilmet. Új alkotása, a Unicorn: Warriors Eternal természetfeletti világba kalauzolja el a nézőket. A különböző műfajok határán mozgó sorozat a gyerekeknek és a Tartakovsky-animációkon felnőtt tiniknek és felnőtteknek egyaránt szól.

A mítoszok és mondák ihlette rajzfilm ősi hősöket mutat be, akik együtt próbálják megvédeni a világot egy baljós erőtől, miközben a kalandjaik során végigkövethetjük a jellemfejlődésüket. A csapat a nevüket az unikornisokról kapta, amiért a történelem során az egyszarvúk az erényt és a jóságot szimbolizálták.

A történet szerint hőseink egy csapásra tinik testében találják magukat. Ám a múltjukra, és arra, hogy kicsodák, nem emlékeznek – egész évszázadok törlődtek a memóriájukból. Így nem elég, hogy meg kell védeniük a világot, szembe kell nézniük önmaguk kamaszkori érzelmi hullámaival is.

  • Megosztom