A rovat megjelenését a szerencsejáték Zrt támogatta.

Újabb partnerség az e-sportban

Az ESL, a világ legnagyobb e-sport vállalata, a DreamHack, a vezető gaming rendezvényszervezője és az Esport1, Magyarország piacvezető e-sport vállalata 3 éves partnerséget jelentett be. Az együttműködés keretében az Esport1 lesz a kizárólagos magyar nyelvű közvetítője a világ legnagyobb Counter-Strike: Global Offensive e-sport bajnokság sorozatának, az ESL Pro Tour, állomásainak.

“Nagy örömünkre szolgál, hogy bővíthetjük a portfóliónkat és olyan erős partnerrel köthettünk hosszú távú megállapodást, mint az Esport1, ami ma Magyarország vezető e-sport médiavállalata.” – mondta Frank Uddo, a Global Media ESL vezető alelnöke. “Az Esport1 a magyar e-sport média úttörője és nagyon izgatottak vagyunk, hogy már meglévő és nagyszerű alapokra építhetjük az együttműködésünket.”

A 3 éves partnerség nyomán Magyarországon csak az Esport1 digitális csatornáin követhető majd magyar nyelven a világ legnagyobb Counter-strike versenysorozata, az ESL Pro Tour. A megállapodással az Esport1 szerezte meg a kizárólagos közvetítési jogokat az ESL Pro League, az ESL One, az Intel® Extreme Masters, a DreamHack Masters és a DreamHack Open e-sport versenyek magyar nyelvű közvetítésére.

 

  • Megosztom