Újabb elismerés a Dubicznak

Újabb elismerést söpört be a VinCE Magazin országos olaszrizling tesztjén az első helyen végző 2016-os Dubicz Fríz Olaszrizling Barrique: az Országos Syngenta Borversenyen megszerzett aranyérem mellé a napokban az Aranytőke Nemzetközi Olaszrizling Borszemlén is Arany minősítést kapott.

A XIII. Alkalommal megrendezett Aranytőke borszemlén 11 borvidék 220 bora versengett, felvonultatva ezzel Magyarország, Horvátország, Szlovákia és Csehország olaszrizling palettáját. A Dubicz boroknak nem ismeretlen terep ez a megmérettetés, hiszen 2017-ben a Mátra sorozat olaszrizlingje is Arany minősítést kapott.

„Rendkívüli népszerűségnek örvend a Fríz Olaszrizling Barrique, azt tapasztaljuk, hogy mind a fesztiválokon, mind a hazai és nemzetközi versenyeken pozitívak a visszajelzések. Méltó tehát nevéhez, hiszen a Dubicz Fríz kategóriába csak egyedi borkülönlegességek kerülnek, melyek csak a legjobb évjárat, legkülönlegesebb tételeiből készítünk, így a prémium kategóriából is kiemelkednek.” – mondta el Dunai Bernadett, a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok tulajdonosa.

  • Megosztom