Új weboldal startupoknak

Startupradar.hu néven indított újabb weboldalt az IKO Digital, hogy mindenki számára hasznosan, közérthetően és érdekfeszítően szolgáltasson információkat a startupok mindennapjairól.

 

Ha a startup egy olyan nagy növekedési potenciált ígérő vállakozás, ami szélsőségesen bizonytalan körülmények között akar megvalósítani egy kreatív ötletet, akkor a StartupRadar.hu az a felület, ami csökkenti egy kicsit a bizonytalanság faktorát. “Egy népszerű gazdasági témáról beszélünk úgy, hogy az mindenki számára érthető és elérhető legyen, a gazdaság szereplőitől, a vállalkozások működtetőin át az utca érdeklődő emberéig, akiből akár még kockázati befektető is válhat” – mondta az IKO Digital vezetője, Szabó F. Ferenc.

 

Az IKO Digital portfóliójának első szereplője, a FinTechRadar.hu megmutatta, hogy lehet olyan niche célközönségnek szóló oldalt készíteni, ami az átlagos olvasót is be tudja csatornázni érdekes, a témához szorosan kapcsolódó infotainment anyagokkal. Ezzel a küldetéssel indult útjára a startupradar.hu is.

 

A nuus.hu és a FinTechRadar.hu oldalakhoz hasonlóan a StartupRadar hátterében is fut az IKO Digital user preferencia alapján cikkeket ajánló algoritmusa, amely lehetőséget kínál az olvasók személyes érdeklődésének pontos kiszolgálására.

 

A startupradar.hu már a negyedik oldal az IKO Digital portfóliójában, hiszen a nuus.hu személyes hírfogyasztást lehetővé tevő infotainment oldal és a digitális pénzügyekkel foglalkozó FinTechRadar után az IKO Digitalhoz igazolt októberben a Propeller.hu is.

 

A StartupRadar.hu november 21-től várja az olvasóit és partnereit.

Az egyedi algoritmusú website-ot az IKO Digital készítette, a sales tevékenységét az IKO Digital sales végzi.

 

  • Megosztom