Új vezetővel erősít az Ogilvy/Geometry

2017. augusztus 21-től Tóth Andrea felel az Ogilvy/Geometry cégcsoport kreatívigazgatói feladataiért. A szakember, aki szabadúszóként dolgozott az utóbbi egy évben, korábban szintén egy globális hálózati ügynökségnél dolgozott kreatívvezetői beosztásban, szakértelmét számos hazai és nemzetközi díj is bizonyította az utóbbi évek során.

 

Tóth Andrea a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Főiskolai Karán végzett, karrierjét szövegíróként kezdte. 2016-ban a Saatchi kreatívigazgatói posztjáról távozott, az elmúlt évben szabadúszóként dolgozott több nemzetközi projekten is.

 

Cannes Lions rövidlistás eredményei mellett az elmúlt években LIA és Golden Drum díjakat is elnyert, emellett számos más nemzetközi, regionális és magyar díjat is bezsebelt munkáival, a közelmúlt egyik legeredményesebb fiatal kreatív vezetőjévé válva. Nemzetközi kreatív versenyek rendszeres zsűritagja: 2017-ben a Prague International Advertising Festivalon, 2016-ban pedig a CLIO és a New York Festivals bírálóbizottságában is részt vett.

  • Megosztom