Új vezetővel erősít a PwC

Bresztyenszky Éva főállású anyaszerepből érkezett a PwC Magyarország humánerőforrás csapatának vezetői pozíciójába.

 

Bresztyenszky Éva közel tíz évet töltött el Morgan Stanley magyarországi vállalatánál, különböző szenior HR-pozíciókban. HR-vezetői tevékenysége alatt a vállalat jelentős mértékben növekedett, többek között az egyetemi kapcsolatok fejlesztésének, a kiválasztási folyamatok optimalizálásának, a vezetőfejlesztésnek és a dolgozói elégedettség növelésének köszönhetően.

 

Előtte a Citibank HR-területét nyolc évig erősítette, melyből egy évet a bank milánói irodájánál dolgozott. Egyik kiemelkedő sikere a Citibank Szolgáltató Központjának elindítása volt.

A munkavégzés során Éva számára a szakmai kihívások, a folyamatos megújulás és a csapatmunka a legfontosabbak. A tehetségek kiválasztásában és fejlesztésében, illetve a munkahelyi esélyegyenlőség és sokszínűség területén aktív szerepet vállalt korábbi munkahelyein, ez irányú tapasztalatát is szeretné kamatoztatni új munkakörében.

 

Éva a KVIF idegenforgalom és szálloda szakán, majd a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem gazdaságszociológia szakán diplomázott.

  • Megosztom