Új vezetővel erősít a Deloitte

A Deloitte Ingatlan-tanácsadási üzletágának új igazgatójaként Lóska Erika fő feladata az iparághoz kapcsolódó szolgáltatási portfolió és tanácsadási megoldások bővítése, valamint az ezeket a projekteket a legmagasabb minőségben megvalósítani képes csapat továbbfejlesztése lesz. Emellett szakértőként aktívan bekapcsolódik majd a budapesti iroda ingatlanszektorra irányuló üzletfejlesztési tevékenységeibe is.

 

Lóska Erika több mint 19 éve tevékenykedik az ingatlanszakmában, amiből 3 évet az üzemeltetés, 16 évet pedig az ingatlanfejlesztés, értékesítés és marketing területén töltött. Ügynökségi múlttal is rendelkezik. Ez idő alatt az ingatlanpiac számos területén szerzett a szektorra nézve átfogó tapasztalatokat: legfőbb szakterületei között az üzemeltetéssel és a bérbeadással, az iroda és ipari ingatlanok értékesítésével kapcsolatos tevékenységeit, illetve az ingatlanfejlesztéseket kísérő folyamatok teljes körű menedzselését találhatjuk. Lóska Erika személyében egy olyan vezető csatlakozott a Deloitte-hoz, akinek az ingatlanszakmában szerzett tapasztalata nagy lendületet fog adni az ingatlan-tanácsadási szolgáltatások további fejlesztéseihez és a szerteágazó ügyféligények kielégítéséhez egyaránt.

 

Az ingatlan-tanácsadás kiemelt helyet foglal el a Deloitte portfoliójában: az ezzel kapcsolatos szakmai rendezvények és az idén ötödik alkalommal publikált, 19 európai országra vonatkozó Ingatlan Index lakáspiaci tanulmány mellett a vállalat az idei Deloitte Ingatlan Regatta főtámogatójaként is mutatja a szektor iránti elkötelezettségét. Továbbá, az ingatlanokkal kapcsolatos, megszokott szolgáltatások mellett (mint amilyenek a könyvvizsgálat, illetve az adó- és ingatlanjogi tanácsadás) a Deloitte számos olyan területen nyújt még a szektorra nézve releváns és teljes körű stratégiai tanácsadást, mint a bérlőképviselet, az értékbecslés, az ingatlanpiaci tranzakciók támogatása, vagy az újrafinanszírozás – természetesen mindezt regionális lefedettséggel és kompetenciával, a Deloitte társirodáival együttműködésben.

  • Megosztom