Új vezetővel erősít a BMW

2018. január 1-jétől Pieter Nota veszi át a BMW márka globális értékesítéséért és marketingjéért felelős vezetői feladatokat. Elődje, Dr. Ian Robertson közel tíz év szolgálat után áll fel a vállalatcsoport igazgatótanácsából.

 

Dr. Ian Robertson, a BMW AG igazgatótanácsának BMW-értékesítésért és márkamarketingért felelős tagja 2018. január 1-jei hatállyal átadja vezetői székét, hogy 2018. június 30-i nyugdíjba vonulása előtt néhány hónapig a BMW Group kiemelt képviselőjeként tevékenykedjen a vállalatcsoport nagy-britanniai piacán. Utódja az évtizedes nemzetközi tapasztalattal rendelkező holland szakember, Pieter Nota lesz, aki a BMW márka globális értékesítési- és marketingfeladatainak igazgatása mellett a vállalatcsoport vevőszolgálati részlegének irányítását is átveszi.

 

Pieter Nota jelenleg a Philips marketingigazgatója, amellyel párhuzamosan a vállalat szórakoztatóelektronikai termékekért és üzleti megoldásokért felelős részlegeinek ügyvezető alelnöki feladatait is ellátja. Ezt megelőzően a Beiersdorf AG igazgatótanácsának nemzetközi marketingért és innovációkért felelős tagjaként dolgozott, miután az Unilever nagy-britanniai, németországi, holland és lengyelországi piacain különböző vezető pozíciókat töltött be.

 

 

  • Megosztom