Új vezetővel erősít a BDO Magyarország

Bővüléssel indult a BDO Magyarország tanácsadó cég könyvvizsgálói üzletágának idei éve, 13 éves audit tapasztalattal Gaál Edmond érkezett a csapat élére. A szakember feladata az új üzleti irányok és lehetőségek felkutatása mellett, az audit divízió szakmai erősítése lesz. Tevékenysége során kiemelt szerepet kap az IFRS szerinti beszámolók vizsgálata, amely 2017. januártól a tőzsdei vállalatoknak és pénzintézeteknek kötelező szabvány.

 

beszámolók könyvvizsgálata, amely a hazánkban tevékenykedő, de az amerikai tőzsdén jegyzett anyavállalattal rendelkező vállalatok számára kötelező beszámoló. A bejegyzett könyvvizsgáló az elmúlt években az IFRS szerint elkészített konszolidált éves beszámoló könyvvizsgálatában is értékes tapasztatott szerzett, amely 2017. januártól valamennyi magyar tőzsdei cég és pénzügyi intézmény számára, 2018 januárjától pedig a szövetkezi hitelintézetek számára is kötelező szabvány. Egy közel féléves belgrádi kiküldetés során nemzetközi cégek szerbiai leányvállalatait könyvvizsgálta, valamint IFRS beszámolók auditálásában is részt vett.

 

Gaál Edmond a folyamatosan változó piaci és gazdasági környezetben a legnagyobb kihívást a stabilitás megteremtésében látja, amelyben a BDO Magyarország biztos hátteret nyújt ügyfelei számára.

 

Szakmai tapasztalat – Gaál Edmond:

2004-ben közgazdászként végzett a BGF Pénzügyi és Számviteli Főiskola karán, számvitel-vállalkozási szakon. Emellett bejegyzett könyvvizsgáló, illetve IFRS mérlegképes regisztrációval rendelkezik. A Deloitte-nál kezdte pályafutását az audit osztályon, asszisztensi pozícióban és fokozatosan haladt előre a ranglétrán. 2007 szeptemberében már supervisor-ként menedzseri feladatokat látott el, középvezetőként, saját portfólióval. 2008-ban egy közel féléves kiküldésben vett részt Szerbiában, a Deloitte belgrádi irodájában. Ezt követően itthon folytatta manager majd senior manager pozícióban. 2017 januárjától a BDO Magyarország Audit üzletfejlesztési igazgatója.

  • Megosztom