Új vezetőket keres a Coca-Cola

Virtuális Coca-Cola gyárat irányíthatnak az idén 20. alkalommal megrendezésre kerülő országos Coca-Cola HBC Magyarország résztvevői.

 

A különleges játékban résztvevő egyetemistáknak és főiskolásoknak cégvezetőként kell az értékesítést és a termelést érintő, különböző stratégiai kérdésekben döntéseket hozniuk, szem előtt tartva a megtérülés és nyereségesség kérdéseit is.

 

A játékra már csak ma és holnap, vagyis március 22-ig lehet jelentkezni a verseny honlapján keresztül.

 

„A Coca-Cola HBC Magyarország több mint 15 éve foglalkozik pályakezdő fiatalok támogatásával. Azért támogatjuk a Diák Menedzsment Bajnokságot, mert fontosnak tartjuk, hogy a jövő vezetői valós üzleti tapasztalatot szerezzenek, mielőtt élesben is elkezdik munkájukat” – mondta el Tóth Valentin, a Coca-Cola HBC Magyarország kommunikációs igazgatója.

 

A nagyvállalat „Nyiss a sikerre!” elnevezésű vezető-utánpótlás programja két évre biztosít tanulási- és munkalehetőséget frissdiplomások számára éles üzleti környezetben. A program sikerét bizonyítja, hogy ma három, eredetileg gyakornokként csatlakozó fiatal pályakezdő ül igazgatói székben a nagyvállalatnál. Az idei vezető-utánpótlás pozíciókra a nagyvállalat honlapján lehet jelentkezni április 17-ig.

  • Megosztom