Új vezetők az Isobarnál

Januártól Kerék Zita vezeti az Isobar kommunikációs üzletágát, a szakember 17 éve dolgozik ügyfélkapcsolati oldalon és 2015 elején csatlakozott a céghez. Az ügynökség consulting részlegénél is változás volt, ezt Varga Renáta irányítja január óta.

 

Kerék Zita az account csapat vezetése után került a divízió élére. A széleskörű ügyfélismeretekkel rendelkező szakember több mint 17 éve dolgozik ügyfélkapcsolati oldalon: a TBWA-nél 5, a DDB-nél 10 évet töltött, majd 2015 elején Account Directorként csatlakozott az Isobarhoz.

 

Zita az új pozícióban szervezeti szinten foglalkozhat azokkal a területekkel, melyeken csoportvezetőként már sokszor bizonyított: szervezetfejlesztés, projektek munkafolyamatainak szervezése és stratégiaalkotás.

 

Varga Renáta a consulting üzletág vezetőjeként a teljes márkaélmény kialakításában játszik meghatározó szerepet. A 22 éves ügynökségi tapasztalattal – 20 év DDB és 2 év Isobar – rendelkező szakember mindenekelőtt az erős stratégiai szemléletét és átfogó márkakommunikációs ismereteit fogja hasznosítani az új pozícióban.

 

varga_renata 

 

A teljes márkaélmény tervezéséhez Renáta a divízió élén komplex területeket és kompetenciákat fog össze egy csapatban: stratégiai tervezést, brand experience-, business- és service designt.

  • Megosztom