Új vezető az Isobar Budapestnél

Az ügynökséghez 10 év után visszatérő Busák István vette át a széleskörű Experience Design (XD) szolgáltatások vezetését, amely magába foglalja a User Experience (UX), User Interface (UI), Customer Experience (CX) és Service Design (SD) kompetenciákat.

 

A területet eddig irányító Nyikos-Cserni Judit rövidesen anyai örömök elé néz – az Isobar Budapest a későbbiekben visszavárja a több mint 16 éve az ügynökségnél dolgozó szakembert.

 

István egy évtizedes nemzetközi karrier után tér vissza az Isobarhoz, ahol 2005-2007 között különféle hazai és nemzetközi ügyfelek digitális marketing projektjeit valósította meg. Dolgozott a Publicis Modemnél, a Hewlett-Packardnál, a Mitonál, valamint az Ogilvynél, ahol vezetőként, a CEE és MEA területekért felelve évekig látott el regionális stratégia tervezési feladatokat. Az elmúlt 6 évet az Egyesült Arab Emirátusokban töltötte családjával, ahol csatlakozott az IBM Interactive Experience újonnan létrejött divíziójához: az IBM Studios Dubai felépítését és csapatát koordinálta. Jelentős operatív és módszertani tapasztalatokat szerzett, specifikusan pedig a CX, XD, SD, UX, UI területekkel foglalkozott.

 

A leleményesebb brandek ma már nem csak arra használják a technológiát, hogy a digitális és a virtuális világon túlmutató tapasztalatokat tegyenek lehetővé: új termékeket, szolgáltatásokat és üzleti modelleket fejlesztenek, melyek alapjaiban változtatják meg az emberek és a brandjük közötti kommunikációt. Az Isobar XD csapata ennek az úttörője: átfogó UX, UI, CX és SD stratégiákkal és a legfrissebb technológia megoldásokkal segíti innovációra törekvő ügyfeleit.

  • Megosztom