Új vezető az Invitelnél

Nyár közepétől új vezetővel bővült az Invitel menedzsmentje. A távközlési társaság Majzik Ferencet nevezte ki a lakossági és kisvállalati értékesítési csapat élére.

 

Majzik Ferenc mintegy két évtizedet töltött el a hazai távközlési piacon, ahol számos nagyvállalatnál dolgozott különböző vezetői pozíciókban. Ez időszak alatt lakossági és kisvállalati ügyfelekkel egyaránt foglalkozott, megismerve igényeiket, problémáikat, széleskörű szakmai tapasztalatokra tett szert a hatékony ügyfélkiszolgálás és az értékesítés területén. Az Invitelnél a 45 éves szakember feladatkörébe tartozik az üzlethálózat, a door-to-door viszonteladói hálózat és a Telesales csapat irányítása, emellett – szintén beosztása alá rendelve – egy értékesítés támogatási és egy elemzési csoport segíti munkáját.

 

Majzik Ferenc a Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett közgazdász diplomát, majd tanulmányai befejezését követően a Pepsi Cola Hungary Kft. értékesítési osztályán helyezkedett el. A 45 éves szakember távközlési tapasztalatait a Magyar Telekomnál szerezte, ahol 1998-tól több mint 10 évig dolgozott értékesítési területen különböző vezetői pozíciókban. Ezt követően, 2011-től 2015-ig a Telenornál előbb régióvezetői, majd kisvállalati értékesítési vezetői feladatkört látott el, az Invitelhez történő csatlakozása előtt pedig a T-Systems Magyarország Zrt. tanácsadó-értékesítési projektvezetőjeként tevékenykedett.

  • Megosztom