Új vezető a Unit4 élén

A Unit4 azonnali hatállyal új vezérigazgatót nevezett ki a Unit4 cégcsoport élére Stephan Sieber személyében. Stephan jelenleg a Unit4 Globális Értékesítési csapatának alelnöke és azt a José Duarte–t váltja, aki 2013 óta töltötte be a vezetői pozíciót.

 

Stephen 2014 elején csatlakozott a Unit4 globális csapatához, mint stratégiai és operatív igazgató, és 2015-ben vette át az értékesítési vezetői pozíciót. Stephan-nak kiemelkedő szerepe volt a Unit4 szervezeti átalakításában és annak elősegítésében, hogy a Unit4 gyorsan növekvő piacvezetője legyen a szolgáltató szektornak nyújtott vállalati alkalmazások piacán.

 

Léo Apotheker, a Unit4 igazgatótanácsának elnöke így nyilatkozott: “Szeretnénk megköszönni José-nak az elmúlt három évben elért kiváló eredményeit. Vezetése alatt a Unit4 elérte azt, hogy az egyik legfontosabb szereplője legyen a szolgáltatás-központú szervezetek számára fejlesztett üzleti szoftverek piacának. Kívánunk neki sok sikert karrierje következő időszakában. Stephan a Unit4 vezetését egy izgalmas időszakban veszi át, amikor a vállalat további potenciális piaci lehetőségek és kihívások előtt áll. Stephan magával hozza operatív és stratégiai vízióit, és örömmel üdvözöljük őt az új szerepében. “

 

Stephan Sieber kinevezésével kapcsolatban így nyilatkozott: “Izgatott vagyok, ugyanakkor nagy megtiszteltetés számomra, hogy átvehetem ezt a pozíciót a Unit4 cégcsoport élén. A vállalat egy egyedülálló pozíciót ért el a piacon az elmúlt három évben, emberközpontú, innovatív üzleti szoftvereivel. A szolgáltató iparban tevékenykedő vállalatoknál soha nem volt ennél fontosabb az emberek termelékenysége és hatékonysága. Számunkra pedig adott a lehetőség, hogy egy új vállalati szoftver élményét adhassuk át ezeknek a szervezeteknek és azok alkalmazottainak. Szerencsés vagyok, hogy egy ilyen tehetséges és ambiciózus csapat részese lehetek, egy olyan pozícióban, ahol a következő mérföldkő felé vezethetem a vállalatot.”

 

A Unit4 élén eltöltött sikeres három év után José Duarte lemondott vezérigazgatói pozíciójáról, hogy a vállalati szoftverek piacát elhagyva új iparágban is kipróbálhassa magát.

 

 

 

 

 

 

  • Megosztom