Új vezető a Turnernél

 

Lisette Schlippe lesz a Turner tartalomértékesítési igazgatója Kelet-Európában, Németországban és a Benelux-államokban

 

Mától Lisette Schlippe (36) a Turner Broadcasting System tartalomlicenszelésért felelős igazgatója Németországban, a Benelux-államokban és a kelet-európai országokban, többek közt Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Oroszországban. Lisette Schlippe feladata a Turner tartalmainak értékesítése az említett piacokon. Az értékesíteni kívánt műsorokba beletartoznak a Good Behavior, a Will, a Menyasszony kerestetik, a Those Who Can’t és az I’m Sorry mellett a Cartoon Network nagy sikerű sorozatai: a Gumball csodálatos világa és a Ben 10, az Adult Swim animációs szériái: a Rick and Morty és a Robot Chicken, valamint olyan helyi, saját gyártású show-k, mint a 4 Blocks (TNT Serie) és a Ponyhof (TNT Comedy).

 

Lisette Schlippe tíz éve dolgozik tartalomértékesítőként, legutóbbi alkalmazója az Endemol Shine International volt, amely műsorokat licenszelt a német és a közép- és kelet-európai piacok számára. Korábban a Shine Internationalnek, a 3DD Entertainmentnek és a Zeal Entertainmentnek dolgozott. Schlippe az észak- és közép-európai televíziós piacok szakértőjeként minden műfajt és minden platformot tekintve rendelkezik tapasztalattal.

 

Schlippe felettese Matthias Heinze, a Turner Közép- és Kelet-Európa kereskedelmi alelnöke és a Turner Kelet-Európa vezérigazgatója.

  • Megosztom