Új értékesítési vezető a Symantec-nél

A Symantec új értékesítési vezetőt nevezett ki fogyasztói üzletága, a Norton élére Rakoncza Zsolt személyében. Az új vezető az elmúlt évtizedben olyan nemzetközi nagyvállalatoknál bizonyított értékesítési vezetőként, mint a Microsoft Hungary, a Pannon GSM (ma már Telenor) valamint a Vodafone legnagyobb magyarországi disztribútora.

 

Rakoncza Zsolt tanulmányait többek között Londonban és Bécsben folytatta, az elmúlt évtizedben pedig széleskörű értékesítési tapasztalatra tett szert: a Pannon GSM-nél nagyvállalati, a Vodafone-nál kis- és középvállalati, a Microsoft-nál pedig lakossági területen is bizonyított.

 

Az új értékesítési vezető legfőbb céljának azt tekinti, hogy széleskörű szakmai tapasztalatával és személyes képességeivel hozzájáruljon a vállalati és fogyasztói kereskedelem előrelendítéséhez.

 

„Megtiszteltetésnek érzem, hogy egy olyan nagy múlttal és széleskörű nemzetközi tapasztalattal rendelkező vállalat fogyasztói üzletágát képviselhetem, mint a Symantec Norton divíziója. Új pozíciómból adódóan legfőbb célkitűzésnek tartom, hogy szembenézve az erős piaci kihívásokkal, továbbra is megtartsuk és tovább erősítsük a Norton ügyfélorientált hozzáállását és magas szintű szolgáltatásainak hazai biztosítását” – mondta Rakoncza Zsolt, a Norton magyarországi képviselője.

 

  • Megosztom