Új vezető a PPH Mediánál

Megvan az új tartalomfejlesztési vezető a PPH Mediánál, Neizer Anita tölti be a pozíciót. Elődje, Szigeti Péter októbertől a 24.hu főszerkesztőjeként dolgozik.

 

A többek között a Kreatív magazint is kiadó PPH Mediához érkező szakember célja, hogy a céghez tartozó kiadványok online jelenlétét erősítse, és tovább növelje a különböző szakmai területek lehetséges szinergiáit – olvasható a kiadó közleményében. A német tulajdonú PPH Media lapjaival, híroldalaival és különböző eseményeivel a következő területeken van jelen a kreatívipar mellett: az orvoslás és gyógyszerészi gondozás, az élelmiszeripar, a dohányipar, a turisztikai ipar és a gyártóipar.

 

Vezetőknek szóló kiadványai között a Business Next magazin és az Üzlet & Pszichológia újság és site mellett egy hónapja már a hr-eseket és menedzsereket célzó, online HR PWR is ott van.

 

Az eddig szülési szabadságon lévő Neizer augusztus végén jelentette be a hvg.hu szerkesztőségének, hogy nem tér oda vissza. Neizer Anita 2011-ben került a HVG Online-hoz a megszűnő Hírszerzőtől, ahol kezdetben főszerkesztő-helyettesként, majd főszerkesztőként részt vett a hvg.hu megújításában.

 

Az átalakulás során a portál megháromszorozta a látogatói számát, több Minőségi Úságírás és Soma-díjas cikk született. Vezetése alatt a hvg.hu stabilan őrizte élvonalbeli pozícióját, a Facebookon évekig a legtöbb lájkolóval rendelkező hírportál volt.

 

Pályáját a FigyelőNetnél kezdte 2005-ben, főként egészségpolitikai és gazdasági témájú cikkeket írt.

  • Megosztom