Novák Péter visszatér

Június elsejétől Novák Péter veszi át a Dentsu Aegis Network Hungary cégcsoport teljes magyar szervezetének irányítását. Kovács Zoltán tavaly év végén távozott a cégcsoport éléről, az új ügyvezető érkezéséig Patrik Gamryd, a Dentsu Aegis Network egyik regionális vezetője irányította a hazai cégeket.

 

Novák Péter több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a digitális világ, reklám- és médiapiac területén, 10 évig a Kirowski digitális marketing ügynökség egyik vezetője volt, médiaoldalon szerzett tapasztalatok mellett különféle online szolgáltatások beindításával is foglalkozott, az utóbbi három évben pedig a Használtautó.hu ügyvezetőjeként dolgozott – írja a Mediapiac.com.

 

A Magyar Reklámszövetség és az IAB Hungary szakmai szervezetekben folyamatosan, különféle vezetői feladatokat töltött be az utóbbi 17 évben.

 

A cégcsoport napi működését az elmúlt hónapokban ideiglenesen megbízott operatív igazgatóként vezető Turóczi András a jövőben Chief Operating Officer (COO) szerepben folytatja pályafutását, emellett pedig visszaveszi a Dentsu Aegis Network kereskedelmi területének, az Amplifinak a vezetését is, melyet korábban is ellátott. Az Isobar Budapest éléről közös megegyezéssel távozik Kötcsei Csaba, feladatait az új cégvezető kiválasztásáig Novák Péter tölti be – olvasható a Mediapiac.com-on.

  • Megosztom